BREAKING: Incendiu puternic la un depozit de furaje din Timiş. Ard baloţi de lucernă şi fân

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la un depozit de furaje din judeţul Timiş în care se află aproximativ 3.000 de baloţi de lucernă şi fân, transmite corespondentul MEDIAFAX.

899 afișări
Imaginea articolului BREAKING: Incendiu puternic la un depozit de furaje din Timiş. Ard baloţi de lucernă şi fân

BREAKING: Incendiu puternic la un depozit de furaje din Timiş. Ard baloţi de lucernă şi fân

Incendiul a izbucnit, duminică seara, la un depozit de furaje din oraşul Deta, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş intervenind pentru lichidarea lui. În depozit se află aproximativ 3.000 de baloţi de lucernă şi fân.

„La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi 6 subofiţeri din cadrul Subunităţii de Pompieri din Deta. Incendiul a fost localizat, neexistând pericol de extindere şi se intervine pentru lichidarea acestuia, intervenţia fiind una de durată", transmite ISU Timiş.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

 

Incendiu puternic la un gater din Gorj; o cantitate importantă de lemn cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la un gater din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului care a cuprins şi o cantitate importantă de lemn, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nimeni nu a fost rănit în incendiu.

Lemnele din incinta gaterului şi mai multe utilaje au fost cuprinse de flăcări.

„A izbucnit un incendiu la un gater, din comuna Bengeşti-Ciocadia, satul Ciocadia. Intervin trei echipaje de la Garda Novaci şi Detaşamentul Târgu-Jiu. Este un gater mnai mic, iar lângă este unul mai mare. Incendiul este localizat la nivelul găsit, la gaterul mic. Ard materialul lemons şi utilajele de la gaterul respectiv. Un echipaj se afla în zonă pentru stingerea unui alt incendiu, de vegetaţie uscată şi a fost trimis la gaterul respectiv”, a declarat Avramescu.

După ce flăcările vor fi stinse, se vor face cercetări pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici