Încă un deces din cauza COVID-19 confirmat în România. Bilanţul ajunge la 23

  • Alte cinci persoane confirmate cu noul coronavirus au murit, a anunţat, joi seara, Grupul de Comunicare Strategică
  • Pacienţii aveau vârste cuprinse între 45 şi 75 de ani
  • Numărul total al deceselor înregistrate în România din cauza coronavirusului ajunge la 23
20574 afișări
Imaginea articolului Încă un deces din cauza COVID-19 confirmat în România. Bilanţul ajunge la 23

UPDATE ora 21.50 Încă un deces din cauza coronavirusului în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi seara, un nou deces la un pacient diagnosticat cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 75 de ani din Iaşi. Acesta este al 23-lea caz de deces înregistrat în România la pacienţii cu coronavirus. 

Potrivit GCS, bărbatul de 75 de ani a fost internat şi confirmat cu noul coronavirus în data de 22 martie şi a murit joi. Aceasta mai suferea de diabet zaharat complicat.

Acesta este al 23-lea deces înregistrat în România la pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus.

Încă patru decese din cauza COVID-19 confirmate în România

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, este vorba de un bărbat, de 56 ani, din judeţul Dâmboviţa, hemodializat la un Centru de dializă, internat iniţial la Spitalul de Urgenţă Bucureşti Floreasca, transferat în data de 23 martie, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş, în secţia ATI.

Un alt caz este al unui bărbat de 49 de ani din judetul Timiş. „S-a prezentat în data de 20.03.2020 la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinic şi radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecţioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate şi nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat şi la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acută. În 24.03.2020, stare deteriorată solicită ambulanţă, i se recoltează proba de exudat pentru COVID şi este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeaşi dată”, au anunţat reprezentanţii GCS. Potrivit acestora, pacientul avea boli cronice preexistente: poliartrită reumatoidă şi hipertensiune arterială.

Tot joi a fost anunţat decesul unei femei de 70 ani, din judeţul Neamţ, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în secţia de Nefrologie pentru hemodializă. Aceasta a prezentat o stare agravată de miercuri, când a fost suspectată infecţia cu coronavirus şi i s-au recoltat probe. Femeia a murit miercuri şi a fost confimată pozitiv joi.

Al patrulea caz anunţat de GCS joi este al unui bărbat de 45 ani din judeţul Arad, care a fost confirmat miercuri, zi în care a şi murit în ambulanţă în timpul transferului în Spitalul Victor Babeş din Timişoara.

Numărul total al deceselor înregistrate la pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus în România ajunge astfel la 22.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici