BREAKING NEWS. Viza lui Novak Djokovic a fost refuzată pentru a doua oară de Australia. Ce se întâmplă cu liderul mondial al tenisului

Viza de intrare în Australia a liderului mondial al tenisului profesionist masculin a fost anulată, vineri, „din motive de sănătate şi ordine, pe baza faptului că este în interesul public o astfel de măsură'', a anunţat ministrul Imigraţiei, Alex Hawke.

5548 afișări
Imaginea articolului BREAKING NEWS. Viza lui Novak Djokovic a fost refuzată pentru a doua oară de Australia. Ce se întâmplă cu liderul mondial al tenisului

BREAKING NEWS. Viza lui Novak Djokovici a fost refuzată pentru adoua oară

Viza australiană lui Novak Djokovic a fost revocată pentru a doua oară. Sârbul nu va putea participa astfel la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

„Nole” aleargă după cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră (al 10-lea titlu la Melbourne). Are 20, la fel ca elveţianul Roger Federer şi ca spaniolul Rafael Nadal (ultimul va evolua în competiţia de la Antipozi).

După respingerea vizei, nu este clar dacă Australia va trece la expulzarea starului sârb, deoarece decizia poate fi contestată de echipa sa juridică.

Sârbul poate face recurs şi ar poate rămâne, măcar pentru o vreme, în Australia cu o viză temporară, până când apelul său va fi soluţionat, a susţinut pentru CNN un avocat. Turneul de la Melbourne durează două săptămâni, urmând să înceapă luni, 17 ianuarie 2022.

Deja, jucătorii din circuitul profesionist, în frunte cu grecul Stefanos Tsitsipas, s-au poziţionat împotriva sârbului. Din Top 100, potrivit ATP, doar 3 jucători nu sunt vaccinaţi: Djokovic, francezul Herbert şi americanul Sandgren. Ultimii doi, cunoscând regulile impuse de autorităţi, nu au forţat intrarea în Australia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici