Video Planşeul unui bloc din Capitală s-a prăbuşit, iar accesul a fost BLOCAT. Locatarii, evacuaţi de la etaj cu autoscara

Planşeul de la parterul unui bloc din strada Franceză din Capitală s-a prăbuşit duminică seară şi nu se mai poate intra în clădire, informează ISU Bucureşti-Ilfov, care precizează că locatarii nu sunt răniţi şi că se iau măsuri împreună cu reprezentanţii Primăriei pentru a fi relocaţi.

12588 afișări

Pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi ai Detaşamentului Special de Salvatori intervin, la ora transmiterii ştirii, la un bloc pe strada Franceză din Capitală, unde s-a prăbuşit planşeul de la parter. Imobilul are două scări şi în total 12 apartamente. Locatarii nu sunt răniţi, însă se iau măsuri, împreună cu Primăria Capitalei, ca aceştia să fie evacuaţi şi relocaţi.

Locatarii au fost direcţionaţi spre etaje, de unde vor fi coborâţi cu autoscara, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Aceeaşi sursă arată că dacă situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici