Brigada Poliţiei Rutiere: 292 de amenzi de circulaţie, date de poliţişti în câteva ore în Capitală

292 de amenzi de circulaţie au fost date, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de Brigada Poliţiei Rutiere, în Capitală. De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto.

5394 afișări
Imaginea articolului  Brigada Poliţiei Rutiere: 292 de amenzi de circulaţie, date de poliţişti în câteva ore în Capitală

292 de amenzi de circulaţie, date de poliţişti în câteva ore în Capitală

Poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti anunţă că din cele 292 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 167 au fost pentru depăşirea limitei de viteză.

De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto.

Sursa citată mai anunţă că într-un caz a fost depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care avea droguri în maşină. “Poliţiştii Brigăzii Rutiere au mai identificat un bărbat în timp ce conducea autoturismul având permisul de conducere reţinut şi alţi doi conducători auto care ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, se mai arată în comunicatul de presă.

De asemenea, în jurul orei 02:50, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 19 Poliţie, au depistat un bărbat în timp ce conducea autoturismul pe Şoseaua Sălaj, sectorul 5, fără a poseda permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici