Brigada Rutieră despre cum se circula în Bucureşti luni, 19 noiembrie

Traficul din Capitală se desfăşoară, la ora transmiterii ştirii, în condiţii de iarnă, valorile fiind normale, fără probleme notabile din cauza zăpezii, informează Brigada Rutieră, care mai precizează că aproximativ 100 de poliţişti se află în intersecţii pentru a dirija circulaţia.

281 afișări
Imaginea articolului Brigada Rutieră despre cum se circula în Bucureşti luni, 19 noiembrie

Brigada Rutieră despre cum se circula în Bucureşti luni, 19 noiembrie

Circulaţia din Capitală se desfăşoară în condiţii de iarnă, fără să fie probleme din cauza ninsorii. Potrivit reprezentantului Brigăzii Rutiere, Claudiu Costea, sunt semafoare defecte în mai multe zone ale Bucureştiului, precum Drumul Taberei, Orizont, Floreasca, Turnu Măgurele Berceni, Colentina, Doamna Ghica, Piaţa Dorobanţi, Camil Ressu.

Valorile de trafic sunt normale, având în vedere condiţiile meteo şi ora de vârf, însă aproximativ 100 de poliţişti se află pe teren pentru a se asigura că nu vor fi intersecţii blocate.

Până în prezent, nu au fost accidente notabile, doar o autotamponare - o maşină s-a răsturnat, însă şoferul a refuzat transportul la spital şi autoturismul a fost repus pe roţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici