Britanic urmărit internaţional pentru trafic de droguri în Spania, prins pe aeroportul din Constanţa

Un cetăţean britanic dat în urmărire internaţională pentru că avea de executat nouă ani de închisoare în Spania pentru trafic de droguri a fost prins, miercuri, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa, în timp ce încerca să intre în România.

176 afișări
Imaginea articolului Britanic urmărit internaţional pentru trafic de droguri în Spania, prins pe aeroportul din Constanţa

Britanic urmărit internaţional pentru trafic de droguri în Spania, prins pe aeroportul din Constanţa (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă remis corespondentului MEDIAFAX, britanicul, în vârstă de 48 de ani, a sosit pe Aeroportul Internaţional Constanţa - Mihail Kogălniceanu miercuri dimineaţă, în jurul orei 01.00, la bordul unei aeronave care a venit de la Londra.

„Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, acesta fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile spaniole. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de nouă ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri”, se precizează în comunicatul citat.

Britanicul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pentru luarea măsurilor legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici