Brussels Airlines va anula aproximativ 700 de zboruri în timpul vacanţei de vară

Brussels Airlines anulează aproape 700 de zboruri în perioada vacanţei de vară, aproximativ 6% din cele programate, pentru a reduce volumul de muncă şi a evita grevele, a anunţat luni compania aeriană, potrivit Reuters.

435 afișări
Imaginea articolului Brussels Airlines va anula aproximativ 700 de zboruri în timpul vacanţei de vară

Brussels Airlines va anula aproximativ 700 de zboruri în timpul vacanţei de vară

„Răspundem astăzi cererilor sindicatelor şi sperăm că aceasta poate exclude noi acţiuni (în această vară)", a transmis prin e-mail Maaike Andries, purtător de cuvânt al Brussels Airlines. „Pentru soluţii pe termen lung, vom organiza o întâlnire cu sindicatele pe 23 august”.

Anulările ar duce la pierderi de venituri de 10,2 milioane de euro (10,66 milioane de dolari), a adăugat compania aeriană.

Sindicatele piloţilor şi ale echipajului de cabină de la Brussels Airlines au organizat luna trecută o grevă de trei zile, după ce s-au plâns că presiunea de lucru este prea mare şi că firma a fost conştientă de situaţia actuală de aproximativ un an, dar nu a reuşit să o amelioreze.

În întreaga Europă, grevele şi lipsa de personal obligă companiile aeriene să anuleze mii de zboruri, provocând cozi de ore întregi la marile aeroporturi, spulberând speranţele multor persoane de a-şi petrece prima vacanţă de vară după restricţiile cauzate de COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici