Bruxelles-ul vrea să introducă o taxă pe aglomeraţie pentru maşinile care intră în centrul oraşului

  • Autorităţile din Bruxelles se gândesc cum să scoată bani din aglomeraţie.
627 afișări
Imaginea articolului Bruxelles-ul vrea să introducă o taxă pe aglomeraţie pentru maşinile care intră în centrul oraşului

Capitala Belgiei ar putea introduce o taxă pe aglomeraţie pentru autovehiculele care accesează centrul oraşului, relatează Bloomberg.

Schema-pilot ar putea fi introdusă încă de anul viitor şi ar putea costa fiecare şofer până la 2.000 de euro pe an. O taxă de 3 euro pentru acces în centrul oraşului între 6 şi 10 dimineaţa ar putea genera venituri de 323,7 milioane de euro pe an, în timp ce un tarif de 12 euro ar catapulta veniturile anuale la 1,2 mld. de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici