Bucureştean prins în timp ce conducea cu viteza de 225 km/h, pe Autostrada A1

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bucureşti a fost prins, luni seara, în timp ce conducea cu viteza de 225 de kilometri pe oră, pe Autostrada A1. Aceasta a fost amendat cu 1.305 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere timp de trei luni.

698 afișări
Imaginea articolului Bucureştean prins în timp ce conducea cu viteza de 225 km/h, pe Autostrada A1

Bucureştean prins în timp ce conducea cu viteza de 225 km/h, pe Autostrada A1

Potrivit IGPR, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, luni seara, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 225 de kilometri pe oră pe Autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 1305 lei şi i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici