Bucureştean, surprins de aparatul radar cu 212 km/h pe un drum cu limitare la 100 km/h în Vrancea

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti a fost surprins, luni, circulând cu viteză de 212 km/h pe DN 2E 85, în afara localităţii Călimăneşti, judeţul Vrancea, pe un sector în care viteza este limitată la 100 km/h. Poliţiştii l-au lăsat fără permis şi l-au amendat.

833 afișări
Imaginea articolului Bucureştean, surprins de aparatul radar cu 212 km/h pe un drum cu limitare la 100 km/h în Vrancea

Bucureştean, surprins de aparatul radar cu 212 km/h pe un drum cu limitare la 100 km/h în Vrancea

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, şoferul a fost surprins de aparatul radar pe DN 2 E85.

Viteza înregistrată de radar a fost de 212 km/h, pe un sector de drum cu limitare 100 km/h, în afara localităţii vrâncene Călimăneşti.

Bărbatul, care este din Bucureşti, a fost amendat de poliţişti cu suma de 1.305 lei şi a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici