Bucureştenii au o lună la dispoziţie să-şi decoreze balconul: Premii de 214.000 de lei la concursul "Cea mai frumoasă faţadă"

Primăria Capitalei anunţă că premiile pentru concursul "Cea mai frumoasă faţadă", desfăşurat în perioada 16 mai – 26 iunie 2017, vor fi de 214.000 de lei, competiţia fiind structurată pe trei secţiuni "Cea mai frumoasă faţadă", "Cel mai frumos balcon" şi "Cea mai frumoasă grădină".

691 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii au o lună la dispoziţie să-şi decoreze balconul: Premii de 214.000 de lei la concursul "Cea mai frumoasă faţadă"

Primăria Capitalei: Premii de 214.000 de lei la concursul "Cea mai frumoasă faţadă"

"Primăria Municipiului Bucureşti, prin ARCUB, organizează, în perioada 16 mai – 26 iunie 2017, Concursul "Cea mai frumoasă faţadă", structurat pe trei secţiuni: "Cea mai frumoasă faţadă", "Cel mai frumos balcon" şi "Cea mai frumoasă grădină". Municipalitatea îşi propune astfel să recompenseze şi să încurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc să contribuie la înfrumuseţarea oraşului, fie că sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociaţii de proprietari/locatari. Astfel, bucureştenii sunt invitaţi să amenajeze faţadele clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, balcoanele şi spaţiile verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori şi arbuşti ornamentali, în funcţie de posibilităţile de amenajare", se arată într-un comunica de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti, remis miercuri MEDIAFAX.

"Prin acest concurs intenţionăm să stimulăm cetăţenii, firmele, instituţiile publice, asociaţiile de proprietari să-şi înfrumuseţeze şi ecologizeze imobilele pentru că ne dorim să avem în Capitală cât mai multe clădiri curate, împodobite cu flori şi plante decorative, cu spaţii verzi aranjate, aşa cum există în oraşe din Franţa, Spania şi Italia, faimoase pentru multitudinea de plante şi flori ce împodobesc spaţiile verzi şi faţadele clădirilor", a declarat primarul general, Gabriela Firea.

În cadrul concursului vor fi acordate premii în valoare totală de 214.000 lei, acestea fiind distribuite pe secţiuni şi categorii: categoria persoane fizice, categoria asociaţii de proprietari/locatari, categoria
persoane juridice.

Cel mai mic premiu va fi în valoare de 500 de lei (menţiune), iar cel mai mare în valoare de 5.000 lei (Premiul I).

Concursul” Cea mai frumoasă faţadă” se adresează amenajărilor deja realizate în momentul înscrierii acestora în concurs, în perioada 15 mai – 11 iunie 2017. Lucrările din concurs pot fi votate de cetăţeni în perioada 12 – 14 iunie, iar vizitele pe teren ale juriului şi perioada de jurizare vor avea loc între 12 – 18 iunie. Prezentarea şi premierea câştigătorilor va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici