Bucureştenii pot învăţa tehnicile de resuscitare, în Zilele Porţilor Deschise la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) şi Societatea de Salvare Bucureşti organizează, în perioada 21 - 27 iulie, la Staţia Centrală, Zilele Porţilor Deschise, cu scopul informării celor interesaţi despre activitatea Salvării şi a instruirii populaţiei privind tehnicile de resuscitare.

132 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii pot învăţa tehnicile de resuscitare, în Zilele Porţilor Deschise la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

Bucureştenii pot învăţa tehnicile de resuscitare, în Zilele Porţilor Deschise la SABI (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Bucureştenii interesaţi să afle cum pot salva vieţi sunt aştepaţi în intervalele 9:00 - 13:00 şi 15:00 - 19:00 la Sediul Central al SABI din str. Mihai Eminescu nr. 226, sector 2.

Tot cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise, cei interesaţi vor putea asista, respectând regulamentul, la un caz gestionat de Ambulanţă, trăind astfel o experienţă inedită alături de medici şi asistenţi.

Cu acelaşi prilej, vizitatorii SABI vor primi informaţii despre istoria Serviciului de Ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici