Bucureştenii sunt sfătuiţi să folosească miercuri mijloacele de transport în comun

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, solicită bucureştenilor ca miercuri, când urmează ca 60.000 de oameni să protesteze la sediul Guvernului, să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic.

249 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii sunt sfătuiţi să folosească miercuri mijloacele de transport în comun

Bucureştenii sunt sfătuiţi să folosească miercuri mijloacele de transport în comun (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Primarul face un apel către bucureşteni ca aceştia să folosească, pe cât posibil, mijloacele de transport în comun, pentru a evita blocajele de trafic, având în vedere manifestările de protest anunţate, se arată într-un comunicat al municipalităţii.

Totodata, Oprescu a solicitat conducerii RATB să mărească numărul mijloacelor de transport în comun şi va lua legătura cu conducerea Metrorex pentru suplimentarea garniturilor de tren, astfel încât oamenii să se poată deplasa în condiţii optime.

Confederaţiile sindicale anunţă, pentru miercuri, peste 60.000 de oameni în Piaţa Victoriei, la mitingul organizat faţă de măsurile propuse de Guvern fiind aşteptaţi şi mineri, pensionari şi cetăţeni ai Capitalei nemulţumiţi.

Plenul Consiliului Economic şi Social (CES) nu a reuşit să dea, luni, un aviz favorabil sau nefavorabil pe scrisoarea actuală către FMI.

Consiliul Economic şi Social va trimite Guvernului, la solicitarea sindicatelor şi patronatelor, o solicitare de redactare a unei noi scrisori pentru Fondul Monetar Internaţional, în care să fie incluse măsurile propuse de cele două părţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici