Video Bucureşti: Doi elevi înjunghiaţi într-un autobuz

Ambii elevi înjunghiaţi, miercuri după-amiază, în urma unui scandal izbucnit într-un autobuz, în sectorul 3 al Capitalei, au fost internaţi în Spitalul Bagdasar-Arseni, unul dintre ei fiind adus în şoc hemoragic şi cu tensiunea mică, iar celălalt suferind răni uşoare.

3 afișări

Scandalul a fost provocat de un grup format din şase tineri, doi dintre ei fiind înarmaţi cu arme albe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că cei doi elevi - Alexandru Mailat (17 ani) şi Cristian Rona (16 ani) - s-au urcat în autobuz din staţia Nichita Stănescu, aflată în faţa liceului cu acelaşi nume, unde cei doi învaţă. La staţia următoare, în mijlocul de transport s-a urcat un grup de şase tineri - observat de un echipaj de poliţie.

Tinerii i-au abordat pe cei doi elevi, iscându-se astfel un scandal. În timpul disputei, unul dintre cei şase tineri scandalagii a scos un cuţit cu care i-a înjunghiat în coapse pe cei doi elevi.

În urma agresiunii, Mailat a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, în stare gravă, în şoc hemoragic şi cu tensiune mică, medicii reuşind să îl stabilizeze. Celălalt elev agresat a fost şi el internat în spital, acesta fiind rănit mai uşor. Elevii se află în prezent internaţi în Secţia de chirurgie a Spitalului Bagdasar Arseni.

Poliţiştii Secţiei 23 au început o anchetă pentru identificarea celor şase agresori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici