BUCUREŞTI | Două staţii de METROU se închid de sâmbătă. RATB introduce linia navetă de autobuze 646

Staţiile de metrou Pantelimon şi Basarab 1 se închid în perioada 16-19 septembrie, pentru modernizarea instalaţiilor de control acces, iar RATB introduce linia navetă 646 pentru preluarea pasagerilor din zona staţiei Pantelimon, potrivit unui comunicat transmis vineri.

1978 afișări
Imaginea articolului BUCUREŞTI | Două staţii de METROU se închid de sâmbătă. RATB introduce linia navetă de autobuze 646

Două staţii de METROU se închid de sâmbătă. RATB introduce linia navetă de autobuze 646

Linia de navetă 646 va funcţiona între terminalele Republica şi Şoseaua Dudeşti - Pantelimon. Autobuzele vor circula pe traseul Şos. Dudeşti- Pantelimon, Şos. Gării Căţelu, Şos. Pantelimon, cu întoarcere în rondul Granitul, apoi pe Şos. Pantelimon, Şos. Gării Căţelu, Şos. Dudeşti- Pantelimon.

Mijloacele de transport vor opri în staţiile corespunzătoare liniilor 246 şi 400, precum şi în staţia nou înfiinţată, Metrou Pantelimon, amplasată pe Şos. Gării Căţelu, înainte de intersecţia cu Şos. Dudeşti- Pantelimon.

Lucrările desfăşurate la cele două staţii de metrou sunt ultimele din cadrul etapei finale de modernizare.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii. Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de patru zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici