Bucureşti: Numărul de autobuze, tramvaie şi troleibuze în circulaţie, redus cu 40%. Nicio linie nu va fi suspendată

  • STB a redus numărul vehiculelor din circulaţie cu 40%
  • Nicio linie de transport nu a fost suspendată
  • STB a anunţat că va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor
994 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Numărul de autobuze, tramvaie şi troleibuze în circulaţie, redus cu 40%. Nicio linie nu va fi suspendată

Bucureşti: Numărul de autobuze, tramvaie şi troleibuze, redus cu 40%. Nicio linie nu va fi suspendată

Societatea de Transport Bucureşti va face o nouă reducere a parcului circulant, de încă 15%, începând cu data de 1 aprilie, ca urmare a scăderii cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2, însă nu va fi suspendată sau desfiinţată nicio linie de transport.

Parcul programat pentru weekend nu se modifică, precizează un comunicat al companiei.

Liniile de transport în comun din Bucureşti şi Ilfov vor funcţiona cu un parc de vehicule redus cu până la 40% faţă de cel programat în condiţii normale. STB va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar şi în concordanţă cu gradul de încărcare a vehiculelor, astfel încât cetăţenii să călătorească în condiţii în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea.

Noul program, cu orarul de trecere prin staţii pentru fiecare linie, va fi disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziţie un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomandă utilizarea aplicaţiei InfoTB (Info Transport Bucureşti).

Totodată, STB SA anunţă că va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor) şi va menţine eforturile de igienizare a acestora şi a staţiilor de tramvai.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici