Bucureştiul sub ape. Ploaia torenţială de vineri a inundat străzi, curţi, subsoluri GALERIE FOTO

Mai multe străzi, curţi şi subsoluri au fost inundate în urma ploii torenţiale de vineri din Bucureşti. S-a circulat cu greutate în numeroase zone. De asemenea, patru copaci au căzut pe carosabil.

4071 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul sub ape. Ploaia torenţială de vineri a inundat străzi, curţi, subsoluri GALERIE FOTO

Bucureştiul sub ape. Ploaia torenţială de vineri a inundat străzi, curţi, subsoluri

Oraşul Bucureşti a fost timp de zeci de minute sub avertizare cod portocaliu de ploi şi grindină.

Reprezentanţii de la ISU au fost chemaţi să intervină în mai multe situaţii de urgenţă.

„Până în acest moment, ca urmare a codului meteo portocaliu, în Bucureşti au fost înregistrate 9 cazuri, dupa cum urmează: 5 acumulari de apă în subsolul clădirilor, curţilor sau carosabil, 4 copaci căzuţi pe carosabil. Nu au fost înregistrate victime.

A fost remis mesaj de informare a populaţiei prin sistemul RO-ALERT, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti.

CITEŞTE AICI Gara de Nord, locul în care sunt aşteptaţi suporterii străini pentru EURO, este inundată la acestă oră GALERIE FOTO

Sursa foto: Captura/ Imgini amator

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici