Budăi, după moţiune: Ţara neguvernată duce la instabilitate economică. Opoziţia nu dă 2 bani pe români

Marius Budăi, ministru al Muncii în Guvernul Dăncilă, picat în urma moţiunii de joi, a spus că Opoziţia „nu dă doi bani” pe români, subliniind că un stat neguvernat va crea instabilitate în rândul pensionarilor şi al salariaţilor.

452 afișări
Imaginea articolului Budăi, după moţiune: Ţara neguvernată duce la instabilitate economică. Opoziţia nu dă 2 bani pe români

Budăi, după moţiune: Ţara neguvernată duce la instabilitate economică. Opoziţia nu dă 2 bani pe români

„Mă rog lui Dumnezeu să nu ne aducem aminte de această zi ca #joia_neagră a economiei româneşti şi a bunăstării românilor! Liderul PNL anunţă că se vrea premier. Cel al USR că vrea alegeri anticipate. Aceştia sunt cei care au aruncat ţara în haos. Nu au nicio soluţie pentru români şi România”, a scris Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Budăi consideră că Opoziţia „nu dă doi bani pe români”.

„O ţară neguvernată va duce la explozia cursului de schimb leu-euro, la instabilitate economică, la creşterea preţurilor, va speria investitorii şi deopotrivă pensionarii şi salariaţii. Aceasta este Opoziţia, nu dă doi bani pe români şi România, ci vede doar propriile interese electorale”, se mai arată în postare.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate, a anunţat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

Astfel, Guvernul Dăncilă a picat. Marius Budăi a fost ministru al Muncii în acest guvern.

Taguri:
budăi,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici