Bugetul Capitalei, rectificat: 7,3 milioane de euro merg către RATB, 96.000 euro pentru dezinsecţie

Proiectul privind rectificarea bugetului municipiului Bucureşti pe anul 2016 a fost aprobat cu 32 de voturi pentru şi 15 împotrivă, 7,3 milioane de euro urmând să ajungă la RATB iar 96.000 de euro vor fi folosiţi pentru dezinsecţie.

1659 afișări
Imaginea articolului Bugetul Capitalei, rectificat: 7,3 milioane de euro merg către RATB, 96.000 euro pentru dezinsecţie

Bugetul Capitalei, rectificat: 7,3 milioane de euro merg către RATB, 96.000 euro pentru dezinsecţie

Suma alocată pentru Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), în cuantum de 7,3 mil euro, va fi folosită pentru cumpărarea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitală, s-a stabilit joi în cadrul sedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

96.000 de euro vor fi folosiţi pentru dezinsecţie în Capitală, primarul general susţinând că e necesar ca ca aceasta să se realizeze din resurse proprii din cauza litigiului existent între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară.

"În ce priveşte rectificarea anunţată, necesară RADET, după informaţiile pe care le-am primit de la directorii de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în toate aceste zile cu reprezentanţii RADET şi ELCEN, nu mai este necesară o rectificare bugetară deoarece există suma de 14 milioane de euro bugetată, iar decontarea va fi făcută zilele acestea”, a declarat Gabriela Firea la începutul şedinţei de consiliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici