Bugetul MAI, suplimentat cu peste 300 milioane lei pentru echipamente. Buget şi pentru 8.000 de noi posturi

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că bugetul MAI a fost suplimentat, la rectificarea bugetară, cu 366,3 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi la cumpărarea unor echipamente pentru Jandarmerie şi Poliţie şi pentru plata salariilor a 8.000 de noi posturi de agenţi şi subofiţeri.

8943 afișări
Imaginea articolului Bugetul MAI, suplimentat cu peste 300 milioane lei pentru echipamente. Buget şi pentru 8.000 de noi posturi

MAI, suplimentat cu peste 300 milioane lei pentru echipamente. Buget şi pentru 8.000 de noi posturi

"La Ministerul de Interne am alocat o sumă suplimentară de 366,3 milioane de lei pentru achiziţia echipamente şi mijloace de intervenţie şi de mobilitate terestră pentru Jandarmerie şi Poliţie, dar şi pentru asigurarea salariilor pentru aproape 8.000 de noi posturi de agenţi şi subofiţeri", a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici