Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat cu 1,5 milioane lei, pentru trei spitale

Comisiile reunite de buget au aprobat, miercuri seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii pe 2015 pentru reabilitarea unor secţii de spitalele din Lugoj, Vatra Dornei şi Negreşti-Oaş, în timp ce bugetul CNAS a rămas la 22,9 miliarde de lei.

939 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat cu 1,5 milioane lei, pentru trei spitale

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat cu 1,5 milioane lei, pentru trei spitale

Bugetul Sănătăţii pe 2015 este de 5,48 miliarde de lei, la care se adaugă 1,5 milioane de lei, câte 500.000 de lei pentru reabilitarea unei secţii a Spitalului Municipal din Lugoj, judeţul Timiş, pentru reparaţii la Spitalul din Negreşti-Oaş, judeţul Satu-Mare, şi la Spitalul din Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Banii vor fi alocaţi de la Ministerul Finanţelor Publice.

Totodată, parlamentarii au aprobat un amendament privind o redistribuire în cadrul bugetului, astfel că pentru cercetare-dezvoltare-inovare au fost alocate încă 12 milioane de lei.

Bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a fost aprobat în forma propusă: 22,9 miliarde de lei, la fel ca în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici