Bugetul pentru Serviciul de Informaţii Externe a primit aviz favorabil

Membrii Comisiei parlamentară specială pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe au avizat favorabil, fără amendamente, proiectul de buget pentru anul 2019 pentru SIE, având un total de 313.083 milioane de lei.

76 afișări
Imaginea articolului Bugetul pentru Serviciul de Informaţii Externe a primit aviz favorabil

Bugetul pentru Serviciul de Informaţii Externe a primit aviz favorabil

Astfel, din creditele bugetare prevăzute petru anul 2019 la Serviciul de Informaţii, de 313.083, 1,12% provenind din venituri proprii şi 98,88% de la bugetul de stat.

Acesta este în creştere cu 8,4% faţă de execuţia preliminată pe anul trecut, şi credite de angajament în sumă similară, cu 6,17% mai mari decât în 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici