Bulevardele principale din Capitală, închise alternativ joi noapte pentru deszăpezire

Viceprimarul Capitalei Victor Iovici a declarat, joi dimineaţă, la comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei, că bulevardele principale vor fi închise alternativ joi noapte, pentru a putea fi curăţate de zăpadă.

13 afișări
Imaginea articolului Bulevardele principale din Capitală, închise alternativ joi noapte pentru deszăpezire

Bulevardele principale din Capitală, închise alternativ joi noapte pentru deszăpezire (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit viceprimarului Iovici, pentru că traficul este foarte aglomerat în cursul zilei, municipalitatea a decis ca până la închiderea bulevardelor principale în mod alternativ, începând cu ora 23.00, operaţiunile de pluguire vor continua atât cât se poate, având în vedere numărul foarte mare de maşini ieşite deja în trafic.

"Se circulă în condiţii de iarnă, problemele cele mai mari sunt întâlnite în Sectorul 5. În funcţie de posibilităţi operatorii de deszăpezire vor intra şi pe bulevardele principale din acest sector", a spus Iovici.

Totodată, viceprimarul Capitalei a arătat că, în noaptea de miercuri spre joi, începând cu ora 3.00, au fost împrăştiate soluţii antiderapante, astfel încât, în prezent, în pante şi pe poduri maşinile nu derapează.

Victori Iovici a arătat că la comandamentul care va avea loc de la ora 21.00 va prezenta modul în care bulevardele principale vor fi închise, acesta apreciind că acţiunea va dura de la ora 23.00 până vineri dimineaţă la ora 5.00.

De asemenea, viceprimarul a precizat că pe străzile adiacente bulevardelor principale acţiunile de pluguire vor începe în cursul zilei de vineri.

Directorul RATB, Gheorghe Aron, a declarat că mijloacele de transport în comun circulă şi ele în condiţii de iarnă, însă nu sunt înregistrate mari probleme pe aceste linii.

Circulaţia în Capitală se desfăşoară, joi, cu mare dificultate pe majoritatea arterelor şi în intersecţii, din cauza ninsorii, iar în unele zone mijloacele de transport în comun înaintează cu mare dificultate, pe unele artere formându-se coloane de tramvaie şi troleibuze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici