Bulevardul Kiseleff din Bucureşti - zonă pietonală dedicată sportului în aer liber, până în 8 august

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri, că până pe 8 august circulaţia pe Bulevardul Kiseleff, între Piaţa Victoriei şi intersecţia cu Ion Mincu, va fi închisă, la final de săptămână, de vineri, ora 22.00, până duminică, la ora 14.00, şi vor fi amenajate terenuri pentru sport, în cadrul proiectului "Via sport".

293 afișări
Imaginea articolului Bulevardul Kiseleff din Bucureşti - zonă pietonală dedicată sportului în aer liber, până în 8 august

Bulevardul Kiseleff din Bucureşti - zonă pietonală dedicată sportului în aer liber, până în 8 august (Imagine: Franck Hamel/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de vineri al Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 16 iulie-8 august, pe porţiunea din Bulevardul Kiseleff cuprinsă între Piaţa Victoriei şi intersecţia cu strada Ion Mincu vor fi amenajate, în intervalele menţionate, terenuri de baschet, tenis de picior, badminton şi mese de ping-pong şi fussball. Prin aceste proiect, Primăria Capitalei transformă o arie intens circulată într-o zonă pietonală dedicată sportului în aer liber, precizează surse citată.

Totodată, reprezentanţii municipalităţii mai arată că la sfârşitul programului intitulat "Via sport", toate echipamentele sportive vor fi donate unor şcoli din Bucureşti, proiectul fiind inclus în campania "Capitala creşte verde", desfăşurat de municipalitate în parteneriat cu mai multe ONG-uri.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că se va alătura bucureştenilor iubitori de sport sâmbătă, de la ora 20.30.

"Vă invit aici, pe Kiseleff, să facem sport împreună, să spunem «Nu» mersului cu maşina şi să ne bucurăm de beneficiile mişcării în aer liber", a spus Sorin Oprescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici