Buzău: Bărbat surprins de apă în urma deversării controlate a lacului Siriu

Un bărbat a fost surprins, marţi, pe o insula formată pe râul Buzău, în urma deversării controlate a lacului de acumulare Siriu, pompierii intervenind pentru salvarea acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

279 afișări
Imaginea articolului Buzău: Bărbat surprins de apă în urma deversării controlate a lacului Siriu

Buzău: Bărbat surprins de apă în urma deversării controlate a lacului Siriu

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, bărbatul surprins de ape în urma deversării controlate a lacului Siriu nu este rănit, însă nu poate ajunge singur la mal, fiind chemaţi pompierii.

“Este conştient. Nu a suferit nicio leziune. Doar a rămas blocat pe insuliţa formată. Nu mai poate ajunge la mal. Apa şi-a mărit debitul în urma deversării”, a spus Creţu.

Creţu a mai spus că bărbatul era, cel mai probabil, la pescuit.

Oamenii din zonă au fost atenţionaţi cu privire la manevrele de deversare controlată din lacul de acumulare Siriu, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici