Buzău: Camere de luat vederi, cumpărate la alegerile prezidenţiale din 2009, folosite la bacalaureat

Aproape 90 de camere de luat vederi, care au fost cumpărate şi utilizate la alegerile prezidenţiale din anul 2009, vor fi date în custodie Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău de către Prefectură, ca să fie folosite la examenul de bacalaureat pentru monitorizarea absolvenţilor de liceu din judeţ.

46 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Roxana Robu, instituţia va face tot ce este posibil pentru ca examenul de bacalaureat din acest an să se desfăşoare în bune condiţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, Prefectura Buzău va pune la dispoziţia Inspectoratului Şcolar Judeţean 88 de camere de luat vederi pentru supravegherea absolvenţilor de liceu care vor susţine examenul de bacalaureat.

Camerele de luat vederi vor fi predate cu proces-verbal de custodie, urmând ca la sfârşitul procesului de examinare aparatura să fie returnată.

Conform sursei citate, camerele de luat vederi au fost cumpărate de Prefectura Buzău în anul 2009, pentru monitorizarea procesului electoral prezidenţial.

"Aceste camere vor fi utilizate în centrele de examen care nu vor avea posibilitatea să se doteze din fonduri proprii", a precizat şeful ISJ Buzău, profesorul Florina Stoian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici