Buzău: Doi soţi de 82 şi 84 de ani la spital, bătuţi de un bărbat care le-a furat banii din pensie

Doi soţi în vârstă de 82 şi 84 de ani din localitatea Gherăseni, judeţul Buzău, au ajuns la spital cu răni grave după ce, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat cu faţa acoperită a intrat în locuinţa lor şi i-a bătut pentru a afla unde îşi ţin economiile, agresorul reuşind să fugă cu 1.200 de lei.

154 afișări
Imaginea articolului Buzău: Doi soţi de 82 şi 84 de ani la spital, bătuţi de un bărbat care le-a furat banii din pensie

Buzău: Doi soţi de 82 şi 84 de ani la spital, bătuţi de un bărbat care le-a furat banii din pensie (Imagine: Tibi Bologh/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţişti, un bărbat cu faţa acoperită a intrat, în noaptea de joi spre vineri, în locuinţa a doi soţi în vârstă de 82, respectiv 84 de ani, din Gherăseni, judeţul Buzău, şi i-a ameninţat cu moartea pentru a afla unde îşi ţin banii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bătrânii nu i-au spus unde au economiile, astfel că bărbatul a început să îi bată.

"A venit peste mine şi m-a bătut. Nu a vrut nimic decât banii. Până la urmă ne-a luat pensia pe care o aveam sub pernă, 1.200 de lei", a declarat bătrânul.

După ce a luat banii, bărbatul, care purta mănuşi, a fugit lăsându-i pe cei doi soţi într-o baltă de sânge, însă bătrâna a reuşit să anunţe o vecină, aceasta chemând Poliţia.

"A intrat cineva peste ei în casă, i-a bătut, i-a făcut măr. În dormitorul lor e numai sânge pe pernă, pe geamuri, pe pat, peste tot. Ei sunt oameni gospodari, probabil e cineva care ştia că au luat pensia", a declarat Elena Poncea, vecină a celor doi bătrâni.

Cei doi soţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu o ambulanţă, ei având răni grave.

Între timp, potrivit comisarului Doiniţa Mihalache de la Poliţia Judeţeană Buzău, o echipă de poliţişti a mers la locul incidentului pentru a-l identifica pe autor. În acest caz a fost întocmit dosar penal, criminaliştii căutând urme lăsate de agresor. De asemenea, poliţiştii i-au audiat pe localnici, însă până în prezent nu au reuşit să îl găsească pe atacator, care urmează să fie acuzat de tâlhărie şi de tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici