Buzău: Două persoane au murit într-un accident în care au fost implicate o maşină şi două TIR-uri

Două persoane au murit, miercuri după-amiază, în urma unui accident petrecut pe DN2, în localitatea Limpeziş, judeţul Buzău, şi în care au fost implicate un autoturism şi două TIR-uri, informează Centrul Infotrafic.

511 afișări
Imaginea articolului Buzău: Două persoane au murit într-un accident în care au fost implicate o maşină şi două TIR-uri

Buzău: Două persoane au murit într-un accident în care au fost implicate o maşină şi două TIR-uri (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Conform sursei citate, accidentul în care au fost implicate un autoturism şi două TIR-uri a avut loc în jurul orei 15.00, pe DN2, în localitatea Limpeziş, judeţul Buzău.

În urma accidentului, două persoane au decedat.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri, la faţa locului aflându-se poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici