Buzău: Nouă răniţi în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme

Nouă persoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident produs în municipiul Buzău, în care au fost implicate trei autovehicule, între care şi un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

939 afișări
Imaginea articolului Buzău: Nouă răniţi în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme

Buzău: Nouă răniţi în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Din primele informaţii furnizate de poliţişti, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Unirii cu Patriei din Buzău, după ce un autoturism Audi nu ar fi acordat prioritate unui microbuz.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-o altă maşină.

La faţa locului au ajuns patru salvări de la Serviciul de Ambulanţă Buzău şi o autospecială SMURD.

Nouă persoane au fost rănite, iar potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Buzău, Rodica Corneci, acestea ar fi suferit leziuni uşoare, care nu le pune viaţa în pericol.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici