Buzău: Trei tinere au fost rănite într-un accident provocat de o şoferiţă care circula cu viteză

Trei tinere cu vîrste cuprinse între 17 şi 19 ani, care stăteau pe o bancă în faţa porţii unei case din satul buzoian Cioranca, au fost rănite, vineri seară, într-un accident rutier provocat de o şoferiţă care circula cu viteză, maşina acesteia răsturnându-se în cele din urmă în curtea unui localnic

140 afișări
Imaginea articolului Buzău: Trei tinere au fost rănite într-un accident provocat de o şoferiţă care circula cu viteză

Buzău: Trei tinere au fost rănite într-un accident provocat de o şoferiţă care circula cu viteză (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul Anca Bratosin, o tânără de 25 ani, din localitatea buzoiană Berca, care conducea un autoturism Volkswagen din direcţia Bucureşti către Buzău, a încercat să evite impactul cu un autoturism care circula în acelaşi sens de mers, ieşind în afara părtii carosabile şi lovind trei tinere aflate pe o bancă în faţa unei porţi.

În final, maşina condusă de tânăra de 25 de ani s-a răsturnat în curtea unui localnic.

Potrivit sursei citate, cele trei tinere care au vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, au fost transportate de urgenţă la spitalul din Buzău.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN2 E85, în localitatea Cioranca, circulaţia în zona producerii accidentului fiind oprită aproximativ o jumătate de oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici