C.V. Tudor a bruscat şi a înjurat poliţiştii veniţi să-l asiste pe executorul judecătoresc

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat şi a adresat injurii, marţi, cu ocazia încercării de evacuare a PRM din sediul din strada Emile Zola, mai multor poliţişti care veniseră să-l asiste pe executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc.

85 afișări
Imaginea articolului C.V. Tudor a bruscat şi a înjurat poliţiştii veniţi să-l asiste pe executorul judecătoresc

C.V. Tudor a bruscat şi a înjurat poliţiştii veniţi să-l asiste pe executorul judecătoresc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Liderul PRM l-a împins şi i-a adresat injurii şefului echipei de poliţişti care au venit să-l asiste pe executorul judecătoresc la procedura de executare deoarece poliţiştii l-au împiedicat pe fratele său, Marcu Tudor, să intre în sediu. Acesta solicitase să intre în clădirea din Emile Zola pentru a ridica o mapă cu documente, invocând faptul că poliţiştii fac un abuz tratând în acest mod un general de armată.

Atât Marcu Tudor, cât şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-au ameninţat pe poliţişti că le vor face plângere penală.

Liderul PRM a ieşit la balconul clădirii anunţând că sediul unui partid parlamentar este ocupat de trupele MI. El i-a acuzat pe poliţişti că au folosit forţa într-un stat membru UE şi că demersul lor şi al executorului judecătoresc este cel mai grav atac împotriva pluripartitismului şi a presei, ziariştii fiind obligaţi de către poliţişti să părăsească sediul partidului.

Evacuarea sediului în care funcţionează PRM a început, marţi dimineaţă, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, care a sosit însoţită de poliţişti la imobilul din strada Emile Zola 2, unde erau prezenţi aproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu.

Şomăldoc le-a cerut celor prezenţi să părăsească sediul. În replică, Vadim Tudor i-a cerut acesteia să nu antreneze poliţia şi jandarmeria într-o "acţiune ilegală", ameninţând-o că o va da în judecată. Atât Vadim Tudor, cât şi avocatul PRM au susţinut că nu există o hotărâre judecătorească definitivă în baza căreia executorul să poată face evacuarea.

Liderul PRM i-a adresat chiar injurii executorului judecătoresc.

În cele din urmă, Paula Daniela Şomăldoc le-a cerut poliţiştilor să fie legitimaţi toţi ziariştii şi să fie scoşi din sală, ceea ce a determinat protestul liderului PRM.

"Sunt demnitar european, arestaţi-mă pe mine!", a spus liderul PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici