Cabina unui camion încărcat cu 24 tone de azotat de amoniu a luat foc în Timiş

  • Cabina unui camion încărcat cu 24 tone de azotat de amoniu a luat foc în judeţul Timiş.
  • Echipajele de poliţie au izolat zona, iar pompierii intervin pentru lichidarea incendiului.
  • Circulaţia rutieră este întreruptă total.
690 afișări
Imaginea articolului Cabina unui camion încărcat cu 24 tone de azotat de amoniu a luat foc în Timiş

Mediafax

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la intersecţia DN59 cu DJ 692, în zona localităţii Sânandrei, judeţul Timiş, cabina unui camion încărcat cu azotat de amoniu a luat foc.

Echipajele de poliţie au izolat zona, iar pompierii intervin pentru lichidarea incendiului.

Circulaţia rutieră este întreruptă total.

ISU Timiş anunţă că incendiul a izbucnit la un camion încărcat cu 24 tone de îngrăşăminte chimice pe bază de azotat de amoniu, în comuna Sânandrei.

”La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. Incendiul s-a manifestat la o roată de pe puntea spate a remorcii autotrenului. În acest moment, incendiul a fost stins. Încărcătura nu a fost afectată. Pompierii au asigurat zona şi au verificat încărcătura pentru a evita orice pericol. Urmează a se stabili cauza care a dus la producerea incendiului”, transmite ISU Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici