Cadă transportată într-o maşină decapotabilă, la Timişoara

Un şofer din Mehedinţi a fost surprins pe un bulevard din Timişoara în timp ce transporta cu maşina decapotabilă o cadă pentru baie, imaginile postate pe Facebook stârnind amuzamentul internauţilor. „L-a dat nevasta afară din casă cu tot cu cadă”, este un comentariu.

653 afișări
Imaginea articolului Cadă transportată într-o maşină decapotabilă, la Timişoara

Cadă transportată într-o maşină decapotabilă, la Timişoara

Maşina decapotabilă, cu numere de Mehedinţi, în care se afla cada pentru baie, a fost surprinsă, marţi, pe Calea Şagului, la intrare în Timişoara.

În imaginile postate pe un grup de Facebook se poate observa cum şoferul a aşezat vana pe bancheta din spate a autoturismului, fără să ţină cont că ar fi putut exista riscul ca aceasta să cadă şi astfel ar fi pus în pericol circulaţia.

Imaginile postate pe reţeaua de socializare au stârnit amuzamentul internauţilor.

„Să vadă lumea că a cumpărat", „Când mă mai întreabă careva de ce vreau decapotabilă, îi arăt poza asta", „L-a dat nevasta afară din casă cu tot cu cadă" sau „Şi decapotabilă e bună la ceva" au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut fotografiile.

 

Taguri:
cadă,
decapotabilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici