Cadavru găsit într-o cutie pe râul Elba. Poliţia din Germania cere ajutor pentru identificare

Poliţia Română colaborează cu autorităţile din Germania pentru identificarea unui cadavru descoperit pe râul Elba, într-o cutie metalică, existând informaţii că este vorba despre o persoană care provine din sud-estul Europei.

920 afișări
Imaginea articolului Cadavru găsit într-o cutie pe râul Elba. Poliţia din Germania cere ajutor pentru identificare

Cadavru găsit într-o cutie pe râul Elba. Poliţia din Germania cere ajutor pentru identificare (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"La data de 5 iulie 2016, un cadavru a fost găsit într-o cutie metalică, pe râul Elba, în apropiere de Dessau, Germania. Până în acest moment nu s-a putut identifica victima, dar din informaţiile existente, se crede că este vorba de o persoană care provine din sud-estul Europei. În urma autopsiei a rezultat că era vorba de un bărbat, pe corpul acestuia fiind descoperite mai multe urme de violenţă", transmite Poliţia Română.

Persoana în cauză avea vârsta cuprinsă între 45 şi 60 de ani, corp atletic, în jur de 75 de kilograme, înălţime de aproximativ 1,80 m. Pe antebraţul stâng avea un tatuaj cu inscripţia ,,Michaela”, iar pe degetul inelar stâng purta un inel gravat pe interior cu inscripţia ,,Michaela”, precizează poliţiştii.

Reconstrucţia facială efectuată de autorităţile judiciare germane prezintă înfăţişarea aproximativă a persoanei descoperite.


Cadavrul a fost descoperit într-o cutie metalică, veche, parţial ruginită. Din anchetă a rezultat că acest tip de cutie a fost produs la scară largă până în 1991. Pe partea din faţă a acesteia a fost decoperită inscripţia ,,Albert Glück” scrisă cu cerneală neagră. Două etichete au fost descoperite lipite în interior, una cu inscripţia „Original BETRA Qualität” şi alta cu inscripţia ,,Mainzelmännchen” (personaje animate) pe care era scris ,,ZDF” (Televizunea Publică Germană).

Întrebările anchetatorilor:

Cine poate identifica persoana necunoscută?

Cine a văzut-o înainte de 5 iulie 2016?

Unde a fost văzută înainte de 5 iulie 2016?

Cine poate da detalii în legătură cu bunurile găsite (cutia metallică, inelul)?

Cine poate da detalii cu privire la tatuaj sau la numele din tatuaj?

Cine a observant ceva util anchetei în zona podului de pe Autostrada A9, înainte de 5 iulie 2016?

Oricine consideră că deţine informaţii care pot ajuta ancheta este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate a Poliţiei Române.

 

De asemenea, poate contacta autorităţile germane:

Telefon: +49-340-6000-291, email: lfz.pd-ost@polizei.sachsen-anhalt.de.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici