Cadavrul în putrefacţie al unei fetiţe nou-născute, descoperit la groapa de gunoi a oraşului Deva

Cadravrul în putrefacţie al unei fetiţe nou-născute a fost găsit, luni, de o femeie la groapa de gunoi a municipiului Deva, trupul bebeluşului fiind ridicat de medicii legişti pentru necropsie şi pentru a stabili dacă fătul a fost viu la naştere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

106 afișări
Imaginea articolului Cadavrul în putrefacţie al unei fetiţe nou-născute, descoperit la groapa de gunoi a oraşului Deva

Cadavrul în putrefacţie al unei fetiţe nou-născute, descoperit la groapa de gunoi a oraşului Deva

Cadavrul în putrefacţie al fetiţei a fost găsit, luni dimineaţă, de o femeie, la groapa de gunoi a municipului Deva.

"Căutam printre gunoaie când am văzut o pungă roşie. Am golit-o şi în ea era un nou-născut, aşa că am anunţat Poliţia. Era fetiţă", a spus femeia care a găsit fătul.

"Fătul a fost ridicat de medicii legişti care vor stabili dacă era viu la naştere. Dacă legiştii vor stabili că era viu, atunci colegii mei vor deschide un dosar penal pentru pruncucidere şi vor continua cercetările pentru găsirea mamei", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în urmă cu două săptămâni, o femeie de 41 de ani din Simeria, mamă a şapte copii, a fost reclamată de o rudă că şi-ar fi aruncat nou-născutul, o fetiţă, la gunoi. Politiştii au început atunci o anchetă, iar mama le-a declarat că a născut acasă o fetiţă moartă şi a aruncat cadavrul la gunoi.

Anchetatorii au căutat atunci cadavrul despre care femeia a spus că l-a pus într-o pungă de culoare roşie, însă nu l-au găsit.

Dacă în urma necropsiei medicii legişti vor stabili că fătul a fost născut viu, poliţiştii vor deschide un dosar penal pentru pruncucidere şi vor cere teste AND în urma cărora se va stabili dacă este vorba despra fătul aruncat de femeia din Simeria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici