Cadavrul unei femei a fost descoperit după 12 ore pe malul unui pârâu care s-a revărsat

O femeie de 70 de ani, din judeţul Vrancea, a fost găsită moartă, sâmbătă seara, în apropierea unui pârâu care s-a revărsat din cauza ploilor abundente. Utima data a fost văzută chiar pe malul cursului de apă, autorităţile căutând-o timp de mai bine de 12 ore.

458 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei femei a fost descoperit după 12 ore pe malul unui pârâu care s-a revărsat

Cadavrul unei femei, descoperit după 12 ore pe malul unui pârâu care s-a revărsat

Femeia, o localnică din satul Mahriu, judeţul Vrancea, a fost văzută de un martor vineri seara, pe malul pârâului Brezoi, care s-a reversat. Dispariţia ei a fost anunţată sâmbătă dimineaţa la postul de poliţie din zonă, iar e parcursul zilei, persoana dispărută a fost căutată de poliţişti, pompieri, jandarmi, reprezentanţi ai serviciului de voluntari şi membri ai familiei

„Poliţiştii Secţiei 5 Coteşti au fost sesizaţi în cursul dimineţii cu privire la dispariţia unei femei în vârstă de aproximativ 70 de ani din comuna Poiana Cristei. Conform sesizării, femeia ar fi fost văzută aseară în jurul orei 21.00 în zona pârâului Brezoi, sat Mahriu”, a anunţat Biroul de Presă al ISU Vrancea.

Potrivit poliţiştilor, cadavrul persoanei dispărute a fost descoperit sâmbătă, în jurul orei 17.00 pe malul pârâului Brezoi, la circa un kilometru distanţă de locul în care femeia fusese văzută pentru ultima dată.

Poliţia a anunţat că pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţe şi că medicul legist va stabili dacă femeia s-a înecat.

Cercetările continuă în cauză fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici