Cadavrul unei femei, găsit într-o maşină în apropierea PoduluI Şerbăneşti din Bacău. Cine este principalul suspect

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi seara, într-o maşină în apropierea PoduluI Şerbăneşti din municipiul Bacău. Descoperirea a fost făcută după un anunţ la 112, prin care era semnalat faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce a recunoscut că şi-a omorât iubita.

1913 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei femei, găsit într-o maşină în apropierea PoduluI Şerbăneşti din Bacău. Cine este principalul suspect

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o maşină

Procurorii şi poliţişti din Bacău au început o anchetă, după ce, marţi seara, în zona Podului Şerbăneşti din Bacău, într-o maşină cu numere de Neamţ, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei.

„A fost găsită o femeie decedată în zona Podului Şerbăneşti şi acum se face cercetarea la faţa locului pentru a stabili împreujurările în care s-a produs incidentul. E un procuror la faţa locului, e poliţie, se fac cercetări, sunt suspiciuni cu privire la o infracţiune de omor. Mâine (miercuri-n.r.) se va face autopsia cadavrului victimei", a declarat, pentru MEDIAFAX, Valentin Ciocântă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Potrivit unor surse din anchetă, autorităţile au fost alertate în urma unui apel la 112, prin care se semnala faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce ar fi recunoscut că şi-a ucis iubita.

Pompierii au început căutările în lacul Şerbăneşti.

„Am fost solicitaţi pentru o posibilă tentativă de suicid, în muncipiul Bacău, pe Bulevardul Unirii”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu echipajul de scafandri cu barcă pneumatică şi SMURD Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici