Cadavrul unei femei, găsit într-un subsol plin cu apă al unui bloc dintr-o localitate din Argeş

Cadavrul unei femei a fost găsit vineri în subsolul plin cu apă al unui bloc din oraşul Ştefăneşti. Din primele cercetări, femeia nu ar fi fost victima unei violenţe, însă Poliţia Argeş a deschis o anchetă în acest caz.

941 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei femei, găsit într-un subsol plin cu apă al unui bloc dintr-o localitate din Argeş

Cadavrul unei femei, găsit într-un subsol plin cu apă al unui bloc dintr-o localitate din Argeş

Reprezentanţii ISU Argeş au informat că o femeie a fost găsită moartă în subsolul plin cu apă al unui bloc din oraşul Ştefăneşti.

”Intervine o autospecială cu motopompă”, au spus sursele citate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, este vorba de o femeie de 61 de ani, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de joi, iar fiica ei a anunţat autorităţile.

Este vorba despre o femeie de 61 de ani, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de joi. Fiica sa a sesizat că nu s-a mai întors. Nu sunt semne, la prima vedere, că ar fi avut o moarte violentă”, a spus Zamfir.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici