Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în albia râului Cavnic

  • Cadavrul unui bărbat de 69 de ani a fost descoperit sâmbătă în albia râului Cavnic.
  • Bărbatul era căutat de poliţişti deoarece acesta dispăruse de la domiciliu începând de vineri.
  • Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs decesul.
196 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în albia râului Cavnic

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit poliţiei maramureşene, sâmbătă, la ora 9:00, poliţiştii din Cavnic au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraş, a plecat vineri de la domiciliul său şi nu a revenit.

Poliţiştii, sprijiniţi de jandarmii din cadrul Postului Montan Cavnic, au demarat de urgenţă verificări şi la aproximativ o jumătate de oră l-au găsit pe bărbat în albia râului Cavnic. Bărbatul era mort, iar cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Poliţiştii susţin că până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs moartea persoanei de 69 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cavnic,
deces,
cadavru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici