Cadavrul unui bărbat cu o bucată de fier legată de gât, găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Cadavrul unui bărbat care avea legată în jurul gâtului o bucată de fier a fost găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră, trupul neînsufleţit fiind dus la morgă pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

209 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat cu o bucată de fier legată de gât, găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Cadavrul unui bărbat cu o bucată de fier legată de gât, găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Potrivit poliţiştilor, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost văzut, duminică dimineaţă, plutind în Canalul Dunăre - Marea Neagră în zona localităţii Mircea Vodă. Persoana care l-a descoperit a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi scafandri militari.

Trupul bărbatului, aflat în stare avansată de putrefacţie, avea legat de gât o frânghie de care fusese prinsă o bucată de cale ferată.

Cadavrul a fost dus la morga din Medgidia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea victimei.

Anchetatorii susţin că, cel mai probabil, bărbatul şi-a pus capăt zilelor, dar nu sunt excluse nici alte variante în funcţie de rezultatul necropsiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici