Cadavrul unui bărbat, descoperit în cel mai mare parc din Constanţa

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, vineri dimineaţă, în cel mai mare parc din Constanţa, anchetatorii chemaţi la faţa locului neexcluzând varianta unei crime, în condiţiile în care pe corpul victimei există urme de violenţă.

151 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, descoperit în cel mai mare parc din Constanţa

Cadavrul unui bărbat, descoperit în cel mai mare parc din Constanţa (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit pe o alee din Parcul Tăbăcărie din municipiul Constanţa, în zona Cetate, de către o femeie care a sesizat Poliţia prin 112, iar la faţa locului a ajuns o echipă de criminalişti.

Potrivit anchetatorilor, pe corpul victimei sunt urme de violenţă, astfel că principala ipoteză este că bărbatul ar fi fost ucis.

Cadavrul a fost transportat la morgă, poliţiştii încercând acum să stabilească şi identitatea victimei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici