Cadoul inedit de Sfântul Valentin: „Un URS adevărat!”. Ce le-a pregătit sanctuarul de la Zărneşti iubitorilor de animale

  • Sanctuarul de urşi de la Zărneşti a pregătit şi anul acesta cadouri inedite pentru iubitorii de animale cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor
  • Urşii care sunt acum în rezervaţie pot fi adoptaţi
  • Banii strânşi din certificatele de adopţii vor fi folosiţi pentru îngrijirea lor
338 afișări
Imaginea articolului Cadoul inedit de Sfântul Valentin: „Un URS adevărat!”. Ce le-a pregătit sanctuarul de la Zărneşti iubitorilor de animale

Cadou inedit de Sfântul Valentin: „Un URS adevărat!”. Ce le-a pregătit sanctuarul de la Zărneşti iubitorilor de animale

„Dacă de Ziua Îndrăgostiţilor stelele, luna, soarele şi alte astre au fost deja dăruite altora, tu poţi face un cadou cu adevărat deosebit: un URS! Nu unul de pluş, ci unul adevărat! Ursuleţii din Libearty şi-au curăţat blăniţa şi lăbuţele şi aşteaptă cuminţi să îşi cunoască noii părinţi virtuali”, au anunţat reprezentanţii sanctuarului de urşi de la Zărneşti.

În acest moment, în rezervaţie sunt 106 urşi, iar iubitorii de animale au la dispoziţie două certificate generale de adopţie, neputând fi adoptat un urs anume.

Reprezentantul Sanctuarului, Paula Ciotloş, susţine că certificatele de adopţie virtuală pentru cei dragi au fost pregătite.

„Din experienţa anului trecut am învăţat că şi românii au început să se aplece asupra acestui gen de cadou. Este un cadou din suflet pentru un suflet”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciotloş.

Adopţia unui urs costă 150 de lei, iar banii strânşi vor fi folosiţi pentru îngrijirea animalelor.

Anul trecut, de Sfântul Valentin au fost adoptaţi 30 de urşi. Totodată, doritorii pot adopta şi un căţeluş, tot cu 150 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici