Cadoul oferit în Iaşi şi Botoşani celor care demonstrează că au votat

O patiserie din Iaşi oferă cafea gratuită celor care demonstrează că duminică s-au prezentat la urne. Reprezentanţii patiseriei au declarat că fac acest lucru pentru a încuraja spiritul civic.

2877 afișări
Imaginea articolului Cadoul oferit în Iaşi şi Botoşani celor care demonstrează că au votat

Cadoul oferit în Iaşi celor care demonstrează că s-au prezentat la urne

Ieşenii care au fost la vot pot primi o cafea gratuită de la o patiserie din Iaşi.

„Votezi duminică, iar luni te trezim cu o cafea din partea noastră!", este anunţul unei patiserii din Iaşi.

„Vrem să încurajăm spiritul civic, vrem să cunoaştem comunitatea, care se implică în viaţa societăţii şi ne-am gândit că ar fi o oportunitate bună să ne vedem la o cafea din partea casei. Noi nu solicităm să vedem buletinul în sine, ci doar ştampiluţa de pe spate, atât, practic sticker-ul care demonstrează într-adevăr că s-a votat", a declarat Elena Păsălău, reprezentant al cafenelei din Iaşi.

O situaţie asemnănătoare există şi în Botoşani, unde o cafenea a anunţat că va oferi cafele celor care au votat: „Ieşi la vot! Dăm noi o cafea pentru asta”, au scris reprezentanţii unei cafenele din Botoşani pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
iaşi,
cafea,
gratis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici