Olga are cadoul perfect de Crăciun, în Mansarda cu Pisici

  • Olga face păpuşi după desenele copiilor.
  • Pe timp de pandemie cererea a crescut cu 50%.
  • O păpuşă costă între 85 şi 200 de lei.
139 afișări
Imaginea articolului Olga are cadoul perfect de Crăciun, în Mansarda cu Pisici

Olga îţi vinde cadoul perfect de Crăciun, din Mansarda cu Pisici

La Iaşi desenele făcute de cei mici pe hârtie prind viaţă. Olga Scânteie are 36 de ani şi este un fel de Gepetto modern. De 3 ani de zile face păpuşi după schiţele copiilor sau ale ei. Are un băiat, Horia, de 8 ani, care a inspirat-o să pornească această mică afacere numită Mansarda cu pisici. Pe timp de pandemie, cererea a crescut cu 50%, iar acum, de Craciun, abia îşi mai vede capul de treabă.

„Am făcut iepuraşi, pisicuţe, căteluşi. Lumea stă mai mult acasă, are nevoie de comapanie plăcută, de îmbrăţişări şi eu am avut mai mult timp să lucrez”, a declarat Olga Scânteie.

Alina are 29 de ani şi afost prima clientă a Olgăi. Îţi spune ce e aşa special la aceste păpuşi: „Nu sunt standard, nu ştiu dacă sunt 3 la fel. Marea majoritate sunt unicate. Au numele lor, au povestea lor”.

Preţul unei păpuşi porneşte de la 85 de lei şi poate ajunge până la 200 de lei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici