Căi de evacuare blocate şi instalaţii defecte, găsite în cluburile din Sibiu

Cluburi fără autorizaţie de securitate la incendiu, cu căi de evacuare blocate sau foarte mici, instalaţii defecte sau cu improvizaţii au fost găsite în weekend, în urma unor controale efectuate de ISU Sibiu, valoarea sancţiunilor depăşind 11.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

760 afișări
Imaginea articolului Căi de evacuare blocate şi instalaţii defecte, găsite în cluburile din Sibiu

Căi de evacuare blocate şi instalaţii defecte, găsite în cluburile din Sibiu (Imagine: Razvan Chirita/ Foto Mediafax)

ISU Sibiu a controlat în timpul nopţilor din weekend 11 operatori economici din categoria cluburi şi discoteci, fiind aplicate amenzi şi avertismente.

„S-au executat 11 controale la operatori economici din categoria cluburi şi discoteci, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 avertismente şi 5 amenzi, în cuantum de 11.000 lei, toate pentru nerespectarea reglementarilor pe linia apărării împotriva incendiilor. Principalele nereguli constatate în teren de către inspectorii de prevenire au fost: lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, căi de evacuare blocate sau reduse ca gabarit şi instalaţii defecte sau cu improvizaţii”, se arată într-un comunicat transmis, luni, coprespondentului MEDIAFAX, de către reprezentanţii ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, concomitent cu activităţile de control asupra respectării normelor de apărare împotriva incendiilor, pompierii au efectuat nouă acţiuni de recunoaştere pentru a stabili modul de intervenţie în cazul izbucnirii unui eventual incendiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici