Călăraşi: Cinci persoane rănite în urma exploziei unei butelii de gaz

Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite, vineri seara, în urma exploziei unei butelii de gaz în localitatea Dorobanţi, judeţul Călăraşi, victimele fiind transportate la spitale din Bucureşti întrucât au suferit arsuri, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

346 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Cinci persoane rănite în urma exploziei unei butelii de gaz

Călăraşi: Cinci persoane rănite în urma exploziei unei butelii de gaz

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că toate cele cinci persoane locuiau în aceeaşi casă.

”Cinci persoane, 3 adulţi şi doi copii de 15 şi 7 ani, au fost rănite în urma explozii care au avut loc în localitatea Dorobanţu. Din primele cercetări rezultă că toate cele cinci persoane locuiau în aceeaşi casă, iar deflagraţia s-a produs din cauza unei butelii de voiaj. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMJURD şi echipaje ale SAJ Călăraşi, care au preluat victimele şi le-au transporat la UPU Călăraşi iar ulterior s-a luat hotărârea ca victimele, în funcţie de arsurile suferite în urma deflagraţiei, să fie transporate la spitale din Bucureşti – Floreasca, Grigore Alexandrescu şi la Spitalul de Arşi”, a spus Tătăranu.

Pompierii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte care au dus la producerea exploziei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici