Călăraşi: Doi bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe, reţinuţi

Doi bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe în municipiul Călăraşi au fost reţinuţi de poliţişti, ei fiind prinşi în flagrant în timp ce încercau să intre într-o casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

100 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Doi bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe, reţinuţi

Călăraşi: Doi bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe, reţinuţi (Foto: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au prins în flagrant, în noaptea de vineri spre sâmbătă, doi bărbaţi care încercau să spargă o locuinţă din municipiu.

Cei doi, unul în vârstă de 30 de ani, iar celălalt de 39 de ani, au forţat o fereastră şi au intrat în casă cu intenţia de a fura, ei fiind prinşi de poliţişti.

Conform anchetatorilor, cei doi sunt suspectaţi că ar fi autorii mai multor furturi comise în municipiul Călăraşi. Pentru a nu fi recunoscuţi şi pentru a nu lăsa urme, ei îşi acopereau feţele cu cagule şi foloseau mănuşi, iar pentru a reuşi să intre în case foloseau diverse obiecte cu care forţau sistemele de închidere a uşilor şi ferestrelor.

De altfel, poliţiştii au găsit asupra celor doi cagule, mănuşi şi o rangă folosită la deschiderea ferestrelor.

Suspecţii au fost reţinuţi şi se află în arestul Poliţiei Călăraşi, iar în cursul zilei de sâmbătă vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici