Călăraşi: Patru morţi şi un rănit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac

Patru persoane au murit şi alta a fost grav rănită, luni, în urma unui accident produs în judeţul Călăraşi, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

431 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Patru morţi şi un rănit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac

Călăraşi: Patru morţi şi un rănit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 403, în apropierea comunei Luica.

Poliţiştii au stabilit că un şofer în vârstă de 61 de ani din Bucureşti, care conducea un autoturism în care se aflau, alături de el, alte patru persoane, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, apoi a ieşit de pe şosea şi s-a izbit lateral de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, toţi cei patru pasageri aflaţi în maşină au murit, iar şoferul a fost grav rănit. Aflat în stare gravă, bărbatul a fost transportat la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii din Călăraşi fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici