Călător cu un cuţit asupra lui, în transportul public din Capitală. SRI: „Suspectul nu este cunoscut pe profil terorist”

Un bărbat de 47 de ani a afişat, la vedere, vineri, un cuţit în timp ce se afla într-un autobuz din sectorul 5 al Capitalei.

1271 afișări
Imaginea articolului Călător cu un cuţit asupra lui, în transportul public din Capitală. SRI: „Suspectul nu este cunoscut pe profil terorist”

În autobuz, cu cuţitul la vedere. Poliţia din Bucureşti a fost alertată

Potrivit Poliţiei Capitalei, o persoană a sunat vineri, la prânz, la 112 şi a sesizat faptul că, într-un autobuz care circula în sectorul 5, un bărbat a afişat, la vedere, un cuţit, fără a ameninţa vreun călător anume.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, dar şi un echipaj al Serviciului Român de Informaţii.

„Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat ameninţa cu un cuţit călătorii într-un autobuz care circula în sectorul 5 din Bucureşti”, a transmis şi SRI.

Bărbatul, cetăţean român, de 47 de ani, a fost imobilizat şi dus la sediul Poliţiei.

Potrivit SRI, din primele verificări efectuate „suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici